medical doctor medical doctor medical doctor
Ιατρικά Είδη | ΤΜΤ - ΤΣΑΜΠΟΥΛΗΣ Σ.-ΜΑΝΕΤΤΑΣ Β. Ο.Ε.
Καλάθι αγορών: Δείτε το καλάθι σας
(
0 προϊόντα /
€0,00
)
Επιβεβαίωση & Καταχώρηση
Κάντε login για να δείτε τις τιμές μας.
Η Εταιρεία μας

Η εταιρία ΤΜΤ ιδρύθηκε το 2014 από έμπειρους ανθρώπους στον χώρο της υγείας με πολύ μεράκι και όρεξη για δουλειά. Στόχος μας ήταν και είναι, η συμπόρευση με τους συνεργάτες μας (πελάτες και προμηθευτές) χτίζοντας μαζί τους, σχέση εμπιστοσύνης και ισχυρές βάσεις έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε τα τελευταία χρόνια .
Βασικό συστατικό της προσδοκώμενης επιτυχίας μας είναι η εστίαση μας στον άνθρωπο. Πιστεύουμε στην αξία και στον σεβασμό του ανθρώπου.
Πολύτιμα εφόδια μας για την επίτευξη των στόχων μας είναι η πολύχρονη εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και οι υποδομές μας.

Η εταιρία μας έθεσε ως πρώτη της προτεραιότητα την σύγχρονη οργάνωσή και πιστοποίησή της. Από την ίδρυσή της διαθέτει υψηλού βαθμού μηχανογραφικό σύστημα για την αποτελεσματική παρακολούθηση των εργασιών της. Υιοθετεί σύστημα διασφάλισης ποιότητας και είναι πιστοποιημένη σήμερα από τον κοινοποιημένο οργανισμό πιστοποίησης DQS κατά ISO 9001:2015, ISO13485:2012 και σύμφωνα με την Υ.Α.1348

Η επιλογή των προμηθευτών και των ειδών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια ποιότητας.

Πολύ σύντομα τα εμπορικά μας σήματα prokure, pruno & cure έχουν γίνει γνωστά και έχουν καταξιωθεί από την αγορά.

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει και διακινεί το τελευταίο χρονικό διάστημα τα προϊόντα του καταξιωμένου Ελβετικού οίκου ROSSMAX.
Στις αρχές του 2018 η εταιρία μας μετακινήθηκε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στον ΤΑΥΡΟ.